تی 2000

تی 2000

تی 2000

تی 2000

اسفناج و خواص آن

اسفناج و خواص آن

اسفناج در بارداری،اسفناج به انگلیسی،اسفناج پلو،اسفناج با ماست،اسفناج خواص

یکی از سبزیجات شگفت انگیز و پر خاصیت اسفناج است.قابل ذکر است که اسفناج این سبزی پر خاصیت با برگ های تیره رنگ ویتامین ها و مواد معدنی بسیار غنی دارد ودر واقع برای درمان انواع بیماری ها و سلامت پوست و اعضای دیگر بدن بسیار توصیه می گردد.خواص اسفناج را بشناسید:جالب است بدانید که خواص اسفناج بسیار گسترده و زیاد است :در واقع اسفناج به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین B3 داروی مهمی برای رفع بیماری پلاگر است .

 

اسفناج،خواص اسفناج

 

بدنیست بدانید که برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران کمی سرد است و بعضی معتقدند که متعادل است یعنی نه سرد است و نه گرم می باشد.لازم به ذکر است که برگ اسفناج  غنی ازویتامین A ، B3، C و آهن و پتاسیم می باشد .در واقع بدن را قلیایی می کند .گفتنی است که خنک کننده است و برای پائین آوردن تب موثر است.ملین است و یبوست را رفع می نماید. بهتر است بدانید که اسفناج برای لاغر شدن و وزن کم کردن مفید است .

اسفناج،خواص اسفناج

قابل ذکر است که افزایش ذخایر آهن با مصرف اسفناج ایده مناسبی است به خصوص به این دلیل که در مقایسه با گوشت قرمز منبع شناخته شده ای از آهن می باشد.گفتنی است که خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر است و از زمان های قدیم برای از بین بردن ورم و درد گلو توصیه می شود.خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می کند به ویژه در افرادی که الکل و سیگار مصرف می کنند .لازم به ذکر است که اسفناج در پیشگیری از سرطانهای روده بزرگ ، معده ، پروستات ، حنجره و رحم موثر است .

اسفناج،خواص اسفناج

بهتر است بدانید که اسفناح سبزی مفید برای تقویت اعصاب است و رماتیسم و نقرس را درمان می نماید.لازم به ذکر است که مصرف اسفناج می تواند در لطافت پوست نقش بسزایی داشته باشد.جالب است بدانید که اسفناج برای زنان در دوران عادت ماهانه که در معرض فقر آهن هستند، بسیار مهم است و تعداد گلبولهای قرمز خون را افزایش می دهد .نکته:گفتنی است که اسفناج بعلت داشتن اگزالات برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگهای کلیه و مثانه مناسب نمی باشد ضمناً آنهائیکه سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه گرم نظیر زنجبیل و هل میل نمایند .

اسفناج،خواص اسفناج

خواص اسفناج خام و پخته را بدانید

بهتر است بدانید که اسفناج را می توان خام یا پخته خورد. به منظور پرهیز از زیاد پختن، سعی کنید آن را با بخار بپزید یا به شیوه چینی تفت دهید. شیوه های پخت، بافت و طعم سبزی یاد شده را حفظ کرده و کمبود ویتامین محلول در آب را به حداقل می رسانند. اگر چه ضمن پختن، پاره ای از این مواد غذایی از بین می روند، لکن در واقع صرف21 پیمانه از سبزی پخته، بیشتر از خوردن 1 پیمانه سبزی خام ارزش غذایی دارد، چون دارای دو پیمانه برگ است. علاوه بر این، حرارت موجب می شود که پروتئین موجود در اسفناج، آسان تر تجزیه گردد.در واقع  در صورتی که اسفناج خام همراه با پرتقال یا برش های گریپ فروت به خاطر داشتن ویتامین «ث» اضافی خورده شود، ارزش غذایی اش افزون می گردد.خواص آب اسفناج:برای سلامت و زیبایی پوست فوق العاده موثر است.خوردن این سبزی فوق العاده و پر خاصیت را به خاطر داشته باشید.

اسفناج و خواص آن

کرفس

کاهو

هویج

سیر

لوبیاسبز

ویتامینی لازم برای افراد مسن

ویتامینی لازم برای افراد مسن

خواص ویتامینی لازم برای افراد مسن,فواید ویتامینی لازم برای افراد مسن,ویتامینی لازم برای افراد مسن درمانی,خاصیت ویتامینی لازم برای افراد مسن,خواص ویتامینی لازم برای افراد مسن درمانی,خواص ویتامینی لازم برای افراد مسن برای پوست,خواص ویتامینی لازم برای افراد مسن برای مو,خواص ویتامینی لازم برای افراد مسن برای جوانی,خواص ویتامینی لازم برای افراد مسن برای بارداری,خواص خوردن ویتامینی لازم برای افراد مسن,فواید ویتامینی لازم برای افراد مسن خام,فواید ویتامینی لازم برای افراد مسن پخته

ویتامینی لازم برای افراد مسن

به گزارش بی اس ام اس : آیا می دانید افرادی که مسن هستند باید این ویتامین را مصرف کنند تا عملکرد بدنشان صحیح تر کار کند؟

کمبود ویتامین‌های گروه B ‌در دوران سالمندی موجب بروز آلزایمر می‌شود کمبود ویتامین‌های C، E‌، B1، B6 ،B12 ،آهن، روی و اسید فولیک در بروز بیماری‌های عصبی نظیر آلزایمر و پارکینسون تأثیرگذار است.پیرشدن و سالخوردگی با کاهش تدریجی فعالیت‌های فیزیکی و افزایش بیماری‌های مزمن همراه می‌شود.بهبود تغذیه تا حد زیادی می‌تواند از بروز این مشکلات پیشگیری کند یا آن‌ها را کاهش می‌دهد به همین دلیل یکی از مسائل مهم سالمندان، مسائل پزشکی و بهداشتی از جمله وضعیت تغذیه آنهاست.از عوامل جسمانی دوران سالمندی می‌توان به کاهش کل انرژی مورد نیاز، بروز بیماری‌های مزمن، بی‌اشتهایی، تغییر حس چشایی، خرابی دندان‌ها،بی‌تحرکی، ناتوانی جسمی، مشکلات گوارشی، تداخلات دارویی یا تداخل غذا و داروها اشاره کرد و از مشکلات روحی و روانی در این دوران می‌توان افسردگی و تنهایی را نام برد.

ویتامینی لازم برای افراد مسن

کمبود ویتامین‌های C، E‌، B1، B6 ،B12 ،آهن، روی و اسید فولیک در بروز بیماری‌های عصبی نظیر آلزایمر و پارکینسون تأثیرگذار است و بیماری‌هایی نظیر آلزایمر و پارکینسون در سنین سالمندی بیشتر اتفاق می‌افتد و از دلایل اصلی وقوع این بیماری‌ها تماس با مواد سمی و زمینه‌‌ ارثی است.کاهش املاح استخوانی در سالمندان به دلیل کاهش فعالیت، کاهش جذب کلسیم و ویتامین D است که یکی از دلایل اصلی مشکلات استخوانی افراد سالمند محسوب می‌شود.برای پیشگیری یا درمان این بیمار‌ی‌ها مصرف 3 تا 4 واحد لبنیات کم‌چرب در روز، افزایش سطح فعالیت بدنی، استفاده از غذاهای حاوی پروتئین و کلسیم بالا نظیر گوشت‌ها، ترکیب غلات و حبوبات نظیر عدس پلو، لوبیا پلو، آش جو یا ترکیب غلات با لبنیات مصرف کنند.برای پیشگیری از التهابات مفصلی و شکستگی استخوان‌ها استفاده از عسل، میوه تازه، مکمل کلسیم، ویتامین D ، لستین و اسید چرب امگا 3 توصیه می‌شود.

ویتامینی لازم برای افراد پیر